Wat een sport Weekend

Als liefhebber en eigenaar van Sport Stories heb ik een zeer mooi weekend beleefd. Kai Verbij werd Wereld Kampioen schaatsen (op de sprint) in Calgary. Rugbyer Tim Visser werd de match winnaar voor het Schotse rugby team in de wedstrijd tegen Wales! Beide sporters zijn uniek en hebben ongekende mogelijkheden om uw bedrijf of merk..
Kiran traint met Giant

Kiran traint met Giant

  Windsurfer Kiran Badloe heeft afgelopen week een nieuwe fiets opgehaald bij zijn nieuwe partner Giant. Op deze coole Giant Trance Advanced kan hij het avontuur gaan opzoeken maar nog belangrijker zijn conditie op peil houden!
Tim Visser  cover Mens Health Netherlands

Tim Visser cover Mens Health Netherlands

Tim Visser, better known as the Dutch Delight’. It is not surprising that Mens Health choose him for the october cover. As he is playing for the Scottish national team and the Harlequins from London. You can see in the magazine the result of a hard working athlete. Tim is as well talking about eating..
Olympische Atleten in Rio 2016

Olympische Atleten in Rio 2016

Tijdens de Olympische Spelen van Rio is Sport Stories ook aanwezig met maar liefst 5 top atleten. We kijken reikhalzend uit naar een mooi succes op het strand van de Copacabana met Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst. Maar ook voor de aanvoerder van het Nederlands mannen hockey team en beste speler van de wereld Robert..
Sport Stories tekent Laura Smulders

Sport Stories tekent Laura Smulders

  Laura Smulders de 22 jarige top BMX en nummer één van Nederland  heeft afgelopen week een samenwerkings overeenkomst gesloten met  Sport Stories. Samen gaan we werken aan de realisatie van de ambitie van Laura gouden medailles veroveren op de Olympische Spelen en WK’s.  Sport Stories zal de eerste Nederlandse medaille winnares in de BMX..
Kiki Bertens laat Tennis online ontploffen

Kiki Bertens laat Tennis online ontploffen

Na de geweldige successen van Kiki Bertens in Nurnberg en op Roland Garros weet heel Nederland wie Kiki Bertens is. De 24 jarige blonde tennister is open en puur op de baan. Ze toont haar emoties na een zware partij en laat ook haar blijdschap de vrije loop. What you see is what you get!..
JayJay Boske

JayJay Boske

Op social media ontwikkelt Jayjay Boske (ex-rugby international) zich tot één van de snelst groeiende vloggers! Met zijn nieuwe youtube kanaaal genaamd #Day1 lanceert hij wekelijks zeer professionele videos over fitness, sport en lifestytle geörienteerde onderwerpen. Deze videos zijn met name ontwikkeld voor de man en vrouw tussen de 20-45 jaar met een sportieve en..