REIZEN

Sport is emotie. Sport zit vol verhalen. Het verhaal van het beslissende doelpunt in de finale. Het verhaal van alles op alles zetten om de top te bereiken. De terugkeer aan de top na een blessure. Het einde van een carrière.

Sport Stories wil deze verhalen naar de mensen toe brengen. De verhalen achter de sporters en de producten die ze gebruiken. Samen met de atleten creëert en faciliteert Sport Stories passende creatieve en redactionele verhalen.

Zo geeft Sport Stories fans de gelegenheid om op een unieke wijze het verhaal achter de topsporter te leren kennen.

Facebook

Instagram

Bob’s 11 Steden Innsbruck

Bob’s 11 Steden Innsbruck

Eind november zal de 2e reis plaats vinden onder de vlag van Bob’s 11 Steden naar Innsbruck en Inzell. De keuze viel op Innsbruck  als tweede stad van onze 11 steden vanwege de rijke schaats- en Olympische historie. Tijdens de 4-daagste trip zul je ook nog andere helden ontmoeten en unieke verhalen te horen krijgen. Natuurlijk..
Rugby Stories, Beleef het in Londen!

Rugby Stories, Beleef het in Londen!

Sport Stories biedt unieke belevenis reizen aan voor sport liefhebbers.  Aan het einde van dit jaar zal onder de vlag van Rugby Stories  een unieke 3-daagse reis naar Londen. Tijdens deze exclusieve rugby reis  bezoekt u dé wedstrijd van het jaar op Twickenham. Net voor de jaarwisseling en toch op tijd om het oude jaar..