REIZEN

Sport is emotie. Sport zit vol verhalen. Het verhaal van het beslissende doelpunt in de finale. Het verhaal van alles op alles zetten om de top te bereiken. De terugkeer aan de top na een blessure. Het einde van een carrière.

Sport Stories wil deze verhalen naar de mensen toe brengen. De verhalen achter de sporters en de producten die ze gebruiken. Samen met de atleten creëert en faciliteert Sport Stories passende creatieve en redactionele verhalen.

Zo geeft Sport Stories fans de gelegenheid om op een unieke wijze het verhaal achter de topsporter te leren kennen.

Facebook

Instagram

Jetze Plat op jacht naar Werelduurrecord!

Wereldkampioen handbiken Jetze Plat doet op woensdag 13 maart in Sportpaleis Alkmaar een aanval op het werelduurrecord. De 27-jarige Zuid-Hollander wil die dag het huidige wereldrecord van landgenoot Geert Schipper verbeteren.   Schipper kwam vorig jaar in een uur tijd tot 42 kilometer en 165 meter. Plat moet die afstand dus op 13 maart gaan..
Smulders zussen keren terug naar roots

Smulders zussen keren terug naar roots

Horssen 9-10-2019 – Laura en Merel Smulders gaan in 2019 verder in het Team TVE Sport en keren hiermee terug naar hun roots.TVE Sport BV vormt de bakermat van zowel het Team TVE Oegema als het Team TVE Sport. Frank Smulders is sedert 2011 teammanager. Het Team TVE Sport zal worden ondersteunt door onder andere..
Sport Stories partner van BE PROUD

Sport Stories partner van BE PROUD

De inzet van sportorganisaties is essentieel voor schone sport. Zij kunnen namelijk de juiste toon zetten door verantwoordelijkheid te nemen en zich uit te spreken. Daarom is Sport Stories  partner geworden van Be PROUD. Wij staan als bureau achter de inhoud van het programma en komen in actie om schone sport te supporten. Wij hebben dit..
Rugby Stories, Beleef het in Londen!

Rugby Stories, Beleef het in Londen!

Sport Stories biedt unieke belevenis reizen aan voor sport liefhebbers.  Aan het einde van dit jaar zal onder de vlag van Rugby Stories  een unieke 3-daagse reis naar Londen. Tijdens deze exclusieve rugby reis  bezoekt u dé wedstrijd van het jaar op Twickenham. Net voor de jaarwisseling en toch op tijd om het oude jaar..