SPORTPROFESSIONALS OVER BART

 

"Bart is professioneel, zeer gedreven en heeft een groot hart voor de sport" Patrick Lefevere, CEO Etixx-Quickstep Cycling Team

WHO?

Van kleedkamer tot boardroom

Drijvende kracht achter Sport Stories is oprichter Bart van Schijndel. Zijn DNA is sport. Sport, marketing en business zijn bij Bart van Schijndel al zijn hele leven verweven. Het inhoud geven aan en het neerzetten van merken is zijn passie. Bekende internationale sport- en lifestylemerken heeft hij nieuw leven ingeblazen.

Sinds 2015 is Bart van Schijndel directeur/eigenaar van Sport Stories. Hij kent de markt en verstaat en spreekt de taal van zowel de kleedkamer als de boardroom. Na bescheiden eerste stappen is Sport Stories onder leiding van Bart van Schijndel inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend sportmarketingbureau in Nederland.

Meerdere Europees, wereld- en Olympisch kampioenen maken dankbaar gebruik van de begeleiding van Bart van Schijndel met Sport Stories. Zoals ook veel bedrijven voor hun marketing, management en sales Sport Stories inschakelen. Bart van Schijndel heeft een professioneel netwerk van specialisten opgebouwd, waarmee Sport Stories ook voor jou als ondernemer een groot aanbod aan diensten heeft waarbij sport en business hand in hand gaan.

Sportprofessionals over Bart:

“Bart is professioneel, zeer gedreven en heeft een hart voor de sport ”

Patrick Lefevere, CEO Etixx-Quickstep Cycling Team

“Bart is iemand die altijd zoekt naar de oplossing
en weet altijd een prettige manier te vinden om dat proces te begeleiden”

Fatima Moreira de Melo, ex-hockeyster