Een professioneel netwerk met mensen die houden van de passie van sport.

TEAM

Sport Stories heeft een professioneel netwerk!

 

Bart van Schijndel

Drijvende kracht achter Sport Stories is oprichter Bart van Schijndel. Zijn DNA is sport. Sport, marketing en business zijn bij Bart van Schijndel al zijn hele leven verweven. Het inhoud geven aan en het neerzetten van merken is zijn passie. Bekende internationale sport- en lifestylemerken heeft hij nieuw leven ingeblazen. Hij kent de markt en verstaat en spreekt de taal van zowel de kleedkamer als de boardroom.

Joop Lever

Joop Lever heeft in de voorbije decennia zijn sporen verdiend als specialist in exclusieve (Olympische) incentives. Hij kent als geen ander de weg in de wereld van sportevenementen. Samen met Sport Stories weet hij voor jou en je medewerkers en/of relaties van het bezoek aan een sportwedstrijd een unieke belevenis te maken.

Tjerry van Schijndel

Sport en business gaan bij Tjerry van Schijndel altijd hand in hand. Hij is al ruim 15 jaar zelfstandig actief als adviseur, trainer en coach op het vlak van management, sales en marketing. Met sport als metafoor brengt hij ondernemers in topvorm. Geheel volgens het uitgangspunt van Sport Stories vormt hij samen met jou het verhaal dat jij met jouw bedrijf (en mensen) in de markt wilt vertellen en uitstralen.