Smulders zussen keren terug naar roots

Horssen 9-10-2019 – Laura en Merel Smulders gaan in 2019 verder in het Team TVE Sport en keren hiermee terug naar hun roots.TVE Sport BV vormt de bakermat van zowel het Team TVE Oegema als het Team TVE Sport. Frank Smulders is sedert 2011 teammanager.

Het Team TVE Sport zal worden ondersteunt door onder andere de krachttrainers van We Lift en trainer coach Ger Bongers. Daarnaast zal de samenwerking met de KNWU, de Nationale BMX selectie, verder aangehaald en versterkt worden.
Het team zal verder bestaan uit de teamleden Ian v Heugten, Stef v Doren en Wouter Segers.

Laura Smulders: “Na een fantastisch jaar gehad te hebben, is het super dat ik nu met een compacter team de winter in ga. Ik ben trainer Martijn Jaspers erg dankbaar voor het feit dat ik de afgelopen vier jaar met hem heb mogen werken. Zonder hem had ik deze successen niet behaald. Samen met onder andere mijn krachttrainers en coach Ger Bongers ga ik er alles aan doen komende jaren om niet alleen zelf hard te gaan rijden, maar vervolgens ook mijn ploeggenoten ondersteunen op weg naar hun doelen!
Mijn doel is om in Tokyo op het hoogste podium te staan samen met Merel! ”