Category


Speedskating

Esmee Visser

Esmee Visser

  Gallery HER STORY Esmee Visser (afkomstig uit Leiden 27 januari 1996) is een langebaan schaatster en is gespecialiseerd in de lange afstanden. Ze verraste vriend en vijand op de Olympische Spelen in Peyongchang door uit het niets de Gouden medaille te pakken. Ze had de dag ervoor al gedroomd over een huldiging in het..

Kai Verbij

Gallery HIS STORY Kai Nederlands snelste schaatser op de korte afstanden! Als sprintwereldkampioen bij de junioren en senioren  doet Kai Verbij zijn Japanse afkomst eer aan. Verbij is de zoon van een Japanse moeder en een Nederlandse vader en spreekt beter Japans dan Engels. Kai begon al op zesjarige leeftijd met schaatsen bij zijn club..
Bob de Jong

Bob de Jong

Gallery HIS STORY Met reeds vijf Olympische Spelen achter de rug, heeft schaatser Bob de Jong over ervaring niet te klagen. Nadat hij in 1998 debuteerde op de Spelen van Nagano, nam hij in 2014 in Sotsji voor de vijfde keer deel aan hét mondiale sportevenement. Bob deed voor de prijzen mee en pakte zijn..

DaiDai Ntab

Gallery HIS STORY DaiDai Nederlands snelste schaatser op de 500 meter! Doet zijn Senegalese afkomst eer aan. Ntab (17 aug 1994) is de zoon van Senegalese vader en een Nederlandse moeder. Daidai begon op 9 jarige leeftijd met schaatsen bij zijn club in Tilburg. Momenteel is hij woonachtig in Groningen en komt hij uit voor team..