Category


Speedskating

Esmee Visser

Esmee Visser

  Gallery HER STORY Esmee Visser (afkomstig uit Leiden 27 januari 1996) is een langebaan schaatster en is gespecialiseerd in de lange afstanden. Ze verraste vriend en vijand op de Olympische Spelen in Peyongchang door uit het niets de Gouden medaille te pakken. Ze had de dag ervoor al gedroomd over een huldiging in het..

Kai in ’t Veld

GALLERY HIS STORY Kai (3 juli 2001)  is een van Nederlands grootste talenten onder 19 jaar. Zijn specialiteiten liggen op de korte afstanden met een sterke voorkeur voor de 1000 en 1500 meter. Hij heeft in mei 2020 zijn vwo diploma behaald wat hem komend jaar de vrijheid geeft om voluit te gaan voor het..

Kai Verbij

Gallery HIS STORY Kai Nederlands snelste schaatser op de korte afstanden! Als sprintwereldkampioen bij de junioren en senioren  doet Kai Verbij zijn Japanse afkomst eer aan. Verbij is de zoon van een Japanse moeder en een Nederlandse vader en spreekt beter Japans dan Engels. Kai begon al op zesjarige leeftijd met schaatsen bij zijn club..
Bob de Jong

Bob de Jong

Gallery HIS STORY Met reeds vijf Olympische Spelen achter de rug, heeft schaatser Bob de Jong over ervaring niet te klagen. Nadat hij in 1998 debuteerde op de Spelen van Nagano, nam hij in 2014 in Sotsji voor de vijfde keer deel aan hét mondiale sportevenement. Bob deed voor de prijzen mee en pakte zijn..