Robert van der Horst

Name
Robert van der Horst
Nationality
Dutch
Sport
Hockey
Passion
Build a team
Dream
Olympic gold

GALLERY

HIS STORY

Robert (Eindhoven, 17 oktober 1984)  is in 2016 benoemd tot Werelds Beste Hockeyspeler. De Captain van Oranje en zijn club Oranje Zwart speelde tot dusver meer dan 250  interlands voor de Nederlandse hockeyploeg. In 2015 werd hij al Europees kampioen. Helaas ging het mis in de halve finales van Rio en werden de Nederlandse mannen uiteindelijk vierde. in 2017 wil Robert revanche op het Europees Kampioenschap in eigen land.

Met zijn club Oranje Zwart(Oranje- Rood vanaf seizoen 2016-2017) uit Eindhoven won hij de landstitel in 2005, 2014 en 2015. In 2006, 2011 en 2012 werd Van der Horst gekozen als beste speler van de Hoofdklasse en ontving hij de Gouden Stick.

Robert is een ervaren leider, erg gedreven om iets te bereiken in team verband. Iedere dag opnieuw motiveert en delegeert hij zijn team op weg naar een volgend succes. Hij combineert zijn gezin (twee jonge kinderen)met een topsport carrière en is daarnaast ook afgelopen jaar zijn eigen bedrijf gestart; All-In Sport. Robert ademt sport heeft veel plezier om daar ook op een zakelijke manier mee bezig te zijn. Het assortiment van All-In Sport telt 12,000 artikelen in de sport, spel en fysiotherapiemarkt. All- In Sport levert aan scholen, gemeente, sportverenigingen, ziekenhuizen, fysiotherapeuten en particulieren.. All-In sport wordt een centraal voorportaal voor al deze leveranciers.

Als u uw naamsbekendheid wilt vergroten, product functionaliteiten wilt uitleggen of uw klanten loyaliteit wilt verhogen moet u zeker  overwegen om Robert hiervoor in te zetten als ambassadeur ook kan hij natuurlijk een hockey clinic of een inspirerende sessie op uw bedrijf verzorgen met als thema  winnen, leiderschap, presteren onder druk of het herkennen van valkuilen binnen uw team! Aangezien Robert is verkozen tot beste speler van de wereld kunt u een onvergetelijk verhaal creëren om uw eigen fans te inspireren! Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen bespreken.