Kai Verbij

Name
Kai Verbij
Nationality
Dutch
Sport
Speedskating
Passion
Dance music
Dream
Olympic Gold

Gallery

HIS STORY

Kai Nederlands snelste schaatser op de korte afstanden!
Als sprintwereldkampioen bij de junioren en senioren  doet Kai Verbij zijn Japanse afkomst eer aan. Verbij is de zoon van een Japanse moeder en een Nederlandse vader en spreekt beter Japans dan Engels.
Kai begon al op zesjarige leeftijd met schaatsen bij zijn club in Hoogmade. Momenteel is Kai woonachtig in Heerenveen en komt hij uit team Reggeborgh.

In 2015 veroverde Kai zijn 1e Nederlandse Titel op de 500 meter en een zilveren medaille op de 1000 meter!

In 2017 werd Kai Europees en Wereld Kampioen Sprint. In 2019 werd hij Europees Kampioen Sprint in Collalbo en Wereldkampioen op de 1000 Meter in Inzell.

Kai is één van de meest efficiënte, lichtvoetige schaatsers van de wereld. Niet alleen in zijn schaatsprestaties zit muziek. Kai is een fervent producer en heeft  al menig remix op zijn naam staan. Op zijn Soundcloud zijn ook fraaie eigen producties te horen, waaronder uiteraard nummers die verwijzen naar diverse schaatsmekka’s in het voorjaar van 2019 zullen er ook nummers gerealesed worden.

 Kai (24 jaar) is de toekomst van het Nederlands en Japanse schaatsen en is inzetbaar voor veel verschillende doeleinden. Denk bijv. aan het vegroten van uw naamsbekendheid, een product introductie of een exclusieve meet and greet op het ijs! Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan uw doelgroep! Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie.