Online influencer


Jayjay Boske

Name
Jayjay Bokse
Nationality
Dutch
Sport
TV & Online infulencer
Passion
Rugby
Dream
Make #Day1 famous

Gallery

HIS STORY

Jayjay is de oplossing voor merken en bedrijven die op zoek zijn naar een vlotte babbel met de ervaring en mentaliteit van een topsporter. De ex- rugby international heeft het afgelopen jaar de overstap gemaakt van op het veld naar naast het veld.

Jayjay is inmiddels in verschillende tv formats te zien geweest op tv; Expeditie Robinson, WK Rugby, Roadtrippers, Wie is de sjaak, Ruigste van Nederland”. Ook is Jayjay het gezicht van Defensie, hiervoor heeft hij al in verschillende commercials gefigureerd.

Op social media ontwikkelt Jayjay zich tot één van de snelst groeiende vloggers! Met zijn nieuwe youtube kanaaal genaamd #Day1 lanceert hij wekelijks zeer professionele videos over fitness, sport en lifestytle geörienteerde onderwerpen. Deze videos zijn met name ontwikkeld voor de man en vrouw tussen de 20-45 jaar met een sportieve en een (semi) gezonde lifestyle. https://www.youtube.com/channel/UCrnxBXXnFA3ZCHsh2mzqHag/videos

Bel of mail ons vrijblijvend zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken voor een vlog, presentatie of project gelanceerd door Jayjay Boske!