Candy Jacobs

Name
Candy Jacobs
Nationality
Dutch
Sport
Skateboarden
Passion
Travelling
Dream
Medal in Tokyo 2020

Gallery

HER STORY

Candy is Nederlands beste en enige professionele skateboardster. In 2015 heeft ze van haar passie haar beroep gemaakt. Candy traint niet alleen op haar skateboard maar is ook in de sportschool te vinden.  De 25 jarige stoere blondine reist de hele wereld over om deel te nemen aan het Wereld Beker circuit en diverse test wedstrijden.

Skateboarden  is van origine een Amerikaanse sport die ontstaan is eind jaren zestig in California.  De sport is ontwikkeld door surfers die surfen wilden op het land, en wordt vaak gelinkt met de jeugdcultuur.Door zich voort te bewegen met de plank (waaronder 4 wieltjes en een lager zitten) en te springen kan men tal van tricks of stunts uitvoeren.

Deze mateloos populaire sport onder de jeugd zal in 2020 voor het eerst onderdeel uitmaken van de het Olympische programma. Candy wil hier heel graag deel van uitmaken en maakt als nummer 3 van de wereld een goede kans op een hoge klassering.

Samen met Sport Stories streeft Candy ernaar om meer bekendheid te genereren voor de sport. Skateboarden  biedt de vrijheid tot zelf-expressie en creativiteit. We bieden bedrijven exclusieve en vernieuwende mogelijkheden aan i.s.m. met Candy Je kunt hierbij denken aan een partnerships, branding mogelijkheden maar ook aan spectaculaire clinics of workshops op straat of in een indoor skatepark.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Candy kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!