Antoinette de Jong

Name
Antoinette de Jong
Nationality
Dutch
Sport
Schaatsen
Passion
Paarden
Dream
Goud op de Olympische Spelen

 

Gallery

HER STORY

Antoinette de Jong  (afkomstig uit Heerenveen 6 april 1995) is één van de beste schaatsers ter wereld. Antoinette wordt door velen getipt als de opvolgster van Ireen Wüst en is zeer strijdlustig om die belofte in te lossen. Al op jonge leeftijd was ze zeer succesvol met verschillende junioren wereld-titels en wereld-records!

In 2018 zal ze in Korea deelnemen aan haar tweede Olympische Spelen en wil ze graag met een gouden medaille naar huis komen!
Antoinette uitkomend voor Team Justlease is een nuchtere, vrolijke dame die met beide benen op de grond wordt gehouden door haar Friese afkomst.

In haar kostbare vrije tijd is ze samen met haar familie en vrienden en probeert ze lekker te ontspannen door te gaan shoppen en aandacht voor hen te hebben. Als klein meisje was ze erg actief met de paarden op de boerderij van haar grootouders. Voor deze liefde  is nu helaas minder tijd vanwege het drukke reis en trainings schema.

Voor de komende jaren heeft Antoinette genoeg doelen om te bereiken; dominant zijn op de allround toernooien en de beste worden op de 3 km.

Ben je geinteresseerd geraakt in een parternship met Antoinette? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Antoinette kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!