Antoinette de Jong

Name
Antoinette de Jong
Nationality
Dutch
Sport
Speedskating
Passion
Horses
Dream
Olympic Gold Tokyo 2022

 

Gallery

HER STORY

Antoinette de Jong  (afkomstig uit Heerenveen 6 april 1995) is één van de beste schaatsers ter wereld. Antoinette wordt door velen getipt als de opvolgster van Ireen Wüst en is zeer strijdlustig om die belofte in te lossen. Al op jonge leeftijd was ze zeer succesvol met verschillende junioren wereld-titels en wereld-records!

In 2018 heeft ze op de Olympische Spelen in Korea twee medailles gewonnen; Zilver met de Team achtervolging en Brons op de individuele 3 km.

In 2019 werd ze Europees Kampioen Allround op het buitenijs van Collalbo en pakte ze zilver op de 3000 meter tijdens het WK afstanden in Inzell. Op het WK Allround in Calgary veroverde Antoinette de bronzen medaille waar ze heel trots op kan zijn!
Antoinette uitkomend voor Team Jumbo is een nuchtere, vrolijke dame die met beide benen op de grond wordt gehouden door haar Friese afkomst.

In haar kostbare vrije tijd is ze samen met haar familie en vrienden en probeert ze lekker te ontspannen door te gaan shoppen en aandacht voor hen te hebben. Als klein meisje was ze erg actief met de paarden op de boerderij van haar grootouders. Voor deze liefde  is nu helaas minder tijd vanwege het drukke reis en trainings schema.

Voor de komende jaren heeft Antoinette samen met haar nieuwe trainer Jac Orie genoeg doelen om te bereiken; dominant zijn op de allround toernooien en de beste worden op de 3 km.

Ben je geïnteresseerd geraakt in een partnership met Antoinette? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Antoinette kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!