Alicia Holzken

Name
Alicia
Nationality
Dutch
Sport
Boxing
Passion
Family
Dream
Stay healthy and happy

Gallery

HER STORY

Alicia is met haar 20 jaar Nederlands grootste boks talent! Alicia traint meerdere malen per dag in de ring en in het krachthonk. Ze is een snelle beweeglijke atlete in de lichtste categorie voor vrouwen – 51 kg. Deze categorie is tevens de meest competitieve in het boksen omdat er de meeste meiden aan deze gewichts- klasse mee doen.

Boksen is een spectaculaire sport maar Alicia laat zien dat het ook een leuke sport is en dat er op vele manieren getraind kan worden om ervoor te zorgen dat het lichaam klaar is voor de volgende wedstrijd. Het gaat o.a. om kracht, snelheid, beweeglijkheid, intelligentie,balans en ervaring.

De ambitie van Alicia was een medaille in Tokyo 2020 als bokster. Echter ze heeft in de lente van 2017 besloten om zich te gaan richten op een professionele vecht carrière. (Boksen en Kickboksen)

Samen met Sport Stories streeft Alicia ernaar om meer bekendheid te genereren voor de sport en ook jonge meiden te laten zien hoe leuk deze sport is! Het zorgt voor een boost van het zelfvertrouwen en creëert een fit en krachtig lichaam.

Pak jij de handschoen op?   Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u de vele mogelijkheden kunnen laten zien die Alicia kan bieden voor uw bedrijf. Hoe beter de fit met uw bedrijf hoe beter het verhaal verteld kan worden aan de fans!